2015-06-19 09:19:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Bízzon a szerencséjében

Napi horoszkóp június 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A hullámvölgyek arra jók lehetnek, hogy lendületet tudjunk venni, és nagyobb sebességgel tudjunk felfelé indulni… Most igazán megmakacsolhatja magát. Úgy dönt, hogy nem enged a nézeteiből, elképzeléseiből. Anyagi helyzete még mindig nem a legjobb, de most már tudja, hogy hogyan lehet ezen változtatni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Plútóval, nem is csoda, hogy az egész világra haragszik, és még a kedvese segítségét sem tudja elfogadni. Egészségével is többet kellene törődnie.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön a legnehezebben megközelíthető embert is szóra tudja bírni, és segítőkészsége is példamutató. Az otthon és a család területén ugyan gondokat jeleznek a csillagok, de azért vannak az akadályok, hogy megmutathassa, mire képes…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Anyagi helyzete kedvezően alakul, de munkahelyén előfordulhatnak kisebb konfliktusok. Aktivitása most mindenkit ámulatba ejt. Nem ismer lehetetlent!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nagyon sok fárasztó feladata maradt mára. Emiatt nem telik túl jó hangulatban a mai nap. Ne a családtagjain vezesse le a feszültséget!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bőven lehetnek sikerélményei, ennek ellenére elégedetlen önmagával. Hiába kapja a pozitív visszajelzéseket, ha a lelke nincs teljesen rendben! Anyagi szempontból is jól alakul a mai nap, de sajnos most igaznak bizonyul a mondás, „ami könnyen jött, könnyen megy…”

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Főnöke, vagy valaki, aki befolyással bír a munkájára, üzleti ügyeire, akadályokat gördít ön elé. Komoly erőfeszítéseket kell tennie a béke megőrzésére, ez azonban nem biztos, hogy sikerül.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Igazán megengedhet magának egy kis pihenést és szórakozást is. Szerelmi téren csodásan alakul a mai nap. Ha már megtalálta az igazit, vagy házasságban él, társával ismét felfedezhetik egymásban azokat az értékeket, amelyek miatt egymásba szerettek annak idején.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jobban teszi, ha nem szól bele olyan dolgokba, amelyek az ellenőrzésén kívül esnek. Ügyesen hasznosíthatja külföldi kapcsolatait. Lehet, hogy az új feladatok átmenetileg anyagi áldozatokat követelnek. „Ami elvész a réven, megtérül majd a vámon”, tartja a mondás.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem sokára elindul egy olyan folyamat, ami teljes embert kíván. Még mielőtt véget érne ez a hét, számtalan fontos ügyet el kell intéznie. A szerencséjében és az akaraterejében bízhat, sikerrel veszi majd az akadályokat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy titkos ellensége régóta várja a kellő pillanatot, hogy árthasson Önnek. Ha nem vigyáz, akkor könnyen megvalósíthatja alattomos terveit!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha tanulni szeretne, vagy vállalkozni, bátran megteheti, a siker garantált! Nem ártana, ha kivenne egy pár nap szabadságot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: